АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

 • FCE - First Certificate of English - Cambridge ESOL
 • CAE - Certificate of Advanced English - Cambridge ESOL
 • CPE - Certificate of Proficiency in English - Cambridge ESOL
 • IELTS - International English Language Testing System

Международни езикови сертификати

ЕВРО-АЛИАНС предлага на преминалите езиково обучение, подготовка за кандидатстване на изпити за придобиване на международни езикови сертификати

ЕВРО АЛИАНС ПРЕДЛАГА ПОДГОТОВКА ЗА ЯВЯВАНЕ НА ИЗПИТИ /PAPER-BASED; COMPUTER-BASED/ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА СЛЕДНИТЕ ЕЗИКОВИ СЕРТИФИКАТИ:

Учебни системи за подготовка:

за FCE - Complete First

за CAE - Complete Advanced

Учебна система, която е изцяло съобразена с Общата европейска езикова рамка (Common European Framework ) и отговаря на най-съвременните методи на обучение и подготовка за FCE и CAE. 

за CPE - New Proficiency Gold Course Book – съответства на последните изисквания за Cambridge Proficiency exam и предлага цялостна подготовка със специален фокус върху всяка част от изпита, както и възможности за преглеждане и тестване с допълнителни тестове. 

за IELTS - Focus On IELTS - доказана в практиката система, която осигурява отлични резултати, благодарение на разнообразните по тема текстове и структурираните по степен на сложност упражнения. 

Подготовка за езикови сертификати Cambridge

Complete First за подготовка за Първи сертификат.

Complete Advanced за подготовка за Втори сертификат.

Учебните системи осигуряват цялостна подготовка за новия формат на на изпита на Кеймбридж за първи сертификат (FCE) от 2015 г. и за втори сертификат (CAE). Тeзи системи комбинират най-доброто от учебната практика с предизвикателствата, пред които учениците се изправят. Kурсът на обучение осигурява всестранно развитие на езика, интегрирано със запознаване с специфичните за изпита задачи и покрива всеки аспект от езика в детайли. В отделни секции се предлага информация и съвети за изпита, а в секциите  за преговор се проверява дали учениците знаят как да работят във всяка изпитна част на теста. Към учебника има приложен CD–ROM, който помага на учениците да се фокусират върху конкретните области, които ги затрудняват.

Основни характеристики

 • Оригинални материали за подготовка за Първи сертификат( FCE) / Втори сертификат( CAE)
 • Осигурява цялостна подготовка за преработения през 2015 година формат на изпита за първи сертификат / втори сертификат( CAE)
 • Лексиката е съобразена с нивото.
 • Упражненията, които са базирани на реално давани на изпитите, помагат на учениците да избегнат често срещани грешки.
 • Новата секция „Произношение” помага на учениците да развият умението говорене.
 • Включва пълен практически тест с аудио, за да се  запознаят учениците с формата на изпита.

Учебни системи за сертификатни изпити

 • Complete First
 • Complete Advanced

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!