Защита на личните данни

Евро-Алианс ООД, ЕИК 115302753, наричан още Администратор на лични данни (накратко Администратор) изпълнява разпоредбите на чл.13 и чл.14 от Общия Регламент относно защита на данните /ЕС/ 2016/679 от 27.04.2016г., в сила от 25.05.2018г. и националното законодателство.
Сайтът на ЕВРО-АЛИАНС ООД www.euro-alliance.net събира данни в лог файлове. Тази информация съдържа вашето IP, кой браузер е ползван, операционната система (Linux, Windows, iOS), кога е посетен нашия уеб сайт, посетените страници. Запазваме си правото да използваме IP адресите на потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закон. Тази информация се пази на сървъра на нашия хостинг доставчик. Сайтът www.euro-alliance.net не ползва „бисквитки“ .

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!