Progetto Italiano

Италиански език

Progetto Italiano е разработена в пет нива. В първите три нива /А1, А2, В1/ се изучава изцяло граматиката на езика, а в четвърто и пето ниво /В2, С1/ се прави преговор на всички граматически компоненти и се набляга на доусъвършенстване на комуникативните умения плюс повишаване на лексикалната култура на курсиста. Това е най-модерната система за преподаване на италиански език на чужденци. Тя залага на комуникативността, бързо развива говорните умения и разчупва бариерите, които са неизменна част от общуването на всеки чужд език. Системата включва диалози и автентични тестове, имащи за цел запознаване на обучаващите се не само с езика, но и с италианската култура. Граматиката е систематизирана и подредено поднесена. Учебникът е допълнен с различни материали и представя модерна Италия, предоставяйки множество информация и любопитни факти за действителността и италианската култура. Материалът е увличащ, ясен и систематизиран. Балансирано са представени комуникативните и граматични елементи.
Progetto Italiano е одобрена от МОН в България за италиански език.

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!