ПРЕМИНАВАНЕ НА ПРИСЪСТВЕНО И ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ НА УЧЕНИЦИ

Уважаеми родители, скъпи деца, във връзка с обявените ограничения от 21 октомври 2021 поради епидемична обстановка, Ви уведомяваме, че езиков център Евро-Алианс ще провежда комбинирано учебните занятия в присъствена и онлайн форма ДО ВТОРО НАРЕЖДАНЕ.
Ограниченията за езиковите школи са въведени със заповед РД-01-856/ 19.10.2021 г. и влизат в сила от 21.10.2021 .г.

Преминаване на комбинирано (присъствено и онлайн) обучение на групи с ученици от 2-ри до 12-ти клас. Групите се разделят условно на две подгрупи, като :

-За седмичните групи част от децата в групата ще бъдат присъствено в първия ден от седмицата в графика, а втората част онлайн. Съответно, във втория ден от седмицата втората част деца ще са присъствено, а първата част онлайн. Пример ( група е с график вторник и четвъртък – първата половина от групата присъства във вторник и е онлайн в четвъртък, втората половина от групата онлайн във вторник и присъствено в четвъртък)


-За съботните групи децата ще участват присъствено/онлайн през седмица, като първата половина от групата присъства в първата събота и е онлайн в следващата събота, втората половина от групата е онлайн в първата събота и присъствено във втората.

Изключение от комбинираното провеждане е само за групите с малко участващи деца, които ще учат само присъствено. Обучаемите ще бъдат информирани как ще се осъществи условното разделяне на подгрупи.

ЧАСОВЕТЕ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ЗАНЯТИЯТА СЕ ЗАПАЗВАТ СЪЩИТЕ, КАКТО В ДОСЕГАШНИЯ ГРАФИК !


Плащането на такси в офиса се осъществява при спазване на мерките в заповед РД-01-856/ 19.10.2021 г. Препоръчително е плащането на такси да става по банков път по следните сметки


 

БАНКОВА СМЕТКА ЗА ПЛАЩАНЕ НА УЧЕБНИ ТАКСИ ЗА ОФИС ПЛОВДИВ
титуляр: ЕВРО-АЛИАНС ООД
IBAN: BG58IORT81291003025500
BIC: IORTBGSF
ИНВЕСТБАНК АД


 

БАНКОВА СМЕТКА ЗА ПЛАЩАНЕ НА УЧЕБНИ ТАКСИ В ОФИС СТАРА ЗАГОРА
титуляр: Евро Алианс СТ ЕООД
IBAN: BG08IORT80481087180100
BIC: IORTBGSF
ИНВЕСТБАНК АД


 

ЕВРО-АЛИАНС ООД СПАЗВА РАЗПОРЕДБИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ОГРАНИЧИТЕЛНИ И САНИТАРНИ МЕРКИ ВЪВ ВРЪЗКА С РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОРОНА ВИРУСА.


РЪКОВОДСТВОТА НА ЕВРО-АЛИАНС СЕ ИЗВИНЯВА ЗА НЕУДОБСТВОТО НА РОДИТЕЛИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ, И БЛАГОДАРИ ЗА РАЗБИРАНЕТО !


БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ! ПАЗЕТЕ ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ !

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!