ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЕВРО-АЛИАНС С НОВА ПЛАТФОРМА ЗА ВРЪЗКА С РОДИТЕЛИ

На 5 август 2021 езиков център Евро-Алианс подписа договор за използване на електронната система Shkolo от тип "електронен дневник" за комуникация с родителите на записаните в центъра ученици.

Платформата Shkolo ще позволи навременна и постоянна комуникация между, преподаватели, родители и администрацията на учебния център. Всички записани ученици ще бъдат въведени в платформата и информацията за тях ще бъде достъпна за родителите им. Родителите, от своя страна, е необходимо да потвърдят регистрацията си в платформата за да имат достъп до актуална информация за обучението на детето си.

Електронната платформа ще замени изцяло Курсовите книжки и ще дава актуална информация на родителите по електронен път. В Shkolo ще се отразяват присъствията, оценките, похвали и забележки, кратка срочна характеристика на учениците, родителски срещи, групови и индивидуални съобщения.

Езиков център Евро-Алианс ще изпрати необходимите указания за регистрация в платформата в началото на учебната година на всички записани.

В стремежа си за внедряване на нови електронни технологии и методи за ефективна комуникация с родителите, считаме, че Shkolo значително ще усъвършенства обмена на информация за резултатите на учениците и тяхното развитие в усвояването на чуждия език.

Екипът на езиковия център благодари за доверието на всички родители и ученици записани за учебната 2021/2022 година.

Повече информация за платформата Shkolo https://www.shkolo.bg/

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!